Linoleum en marmoleum vloeren

Koop je Linoleum of marmoleum vloer in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Inmeten ter plaatse
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Schone oplevering

"Onze collecties bestaan uit diverse kleuren, dessins en structuren. We adviseren je daarom langs te komen in onze winkel. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo kan jij de beste keuze maken!" 

Marmoleum of Linoleum vloeren

Onze marmoleum en linoleum vloeren zijn van hoogwaardig kwaliteit. Niet alleen een zeer vertrouwde vloer in het bedrijfsleven, ziekenhuizen en scholen, maar ook een prima keuze voor jouw eigen woning.

Wij krijgen van veel klanten de vraag wat nou toch precies het verschil is tussen linoleum en marmoleum. Het antwoord is eenvoudig:

Linoleum en marmoleum zijn twee verschillende namen voor hetzelfde product.

Linoleum, een absoluut natuurproduct

Linoleum is een verzamelnaam voor alle producten die gemaakt worden uit kalksteen, hars, lijnzaadolie, houtmeel, jute en pigmenten.

Het is een 100% natuurproduct, te verkrijgen in bijna elke gewenste kleur en dessin en uitermate geschikt om speelse en creatieve ontwerpen mee te maken. Met linoleum wordt je vloer een echte blikvanger én dat kan karakter geven aan het interieur van jouw woning of bedrijfspand.

Uiteraard geven we je graag advies bij het uitzoeken van de juiste kleur en een passend dessin.

Marmoleum vloeren

Wij hebben in onze winkel in Opmeer een collectie linoleum met het uiterlijk van marmer, ook wel marmoleum genoemd. Net als linoleum is marmoleum dus een oer-Hollands product.

Opzoek naar een vloer met een marmeren uitstraling? Dan zit je met marmoleum altijd goed. Voor meer informatie over de mogelijkheden op jouw vloer, kom gerust eens langs!

Kenmerken van linoleum en marmoleum

Linoleum en marmoleum zijn de meest duurzame vloeren ooit gemaakt.

Allebei worden ze geheel vervaardigd uit duurzame grondstoffen en zijn biologisch afbreekbaar. Een linoleum vloer is bovendien ook nog eens onderhoudsvriendelijk, praktisch en super gemakkelijk schoon te houden. De vloeren zijn zeer slijtvast en kunnen tegen een stootje.

De vloer is geschikt voor vloerverwarming en ook nog eens zeer stil. 

Een vloer van linoleum of marmoleum leggen

Een linoleum of marmoleum vloer kun je het beste laten leggen door een vakman.

Bij ons werken vakmensen met diverse jaren ervaring met het plaatsen van dit soort vloeren. Laat dit dus met een gerust hart aan ons over. 

Wij zorgen voor de juiste ondervloer en afwerking. Ook hebben wij de juiste materialen om de vloer goed te kunnen leggen. Uiteindelijk kun je van ons altijd een schone oplevering verwachten. 

Benieuwd naar de ruime collectie en mogelijkheden?

Kom gerust eens langs in de showroom in Opmeer of neem contact met ons op.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook