Wake up the fresh way with Sunday

Sunday Boxsprings in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

Verrassende boxspring collectie waar het elke dag als een zondag voelt....

Zondag, een dag waarop even niks hoeft. Geen wekker, geen werk, geen stress. Gewoon ontspannen wakker worden en relaxed aan de dag beginnen. Precies met die gedachte hebben wij Sunday Boxsprings ontworpen, waarbij perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en een ongeëvenaard ligcomfort resulteren in de ultieme slaapbeleving.

Het is tijd voor Sunday!

Airflow topper

De kern van de Airflow topper bestaat uit flexibele minipockets. Deze kern is volledig ademend, waardoor warme lucht snel wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en aangenaam slaapklimaat. De Airflow topper is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

High-low pockets

De matrassen bevatten een kern van High-Low veren. Deze hoge en lage veren zorgen van een uitgebalanceerd ligcomfort. De hoge veren dragen het lichaam en de lage veren zorgen voor actieve ondersteuning.

Triple Pocket System

Wanneer je een Box 800 of Box 900 combineert met een Airflow topper ontstaat het Triple Pocket effect. Een combinatie waarbij jouw lichaam door 3 lagen veren wordt ondersteund. Het Triple Pocket System staat garant voor een ontspannen manier van slapen!

Vaste boxspring

Een vaste boxspring bestaan uit een frame en een bodem waarop een matras is geplaatst. Deze opbouw zorgt voor een optimale vering, wat zorgt voor comfort en ondersteuning. Een boxspring biedt tevens een ventilerende werking door de dubbele matrassen.

Elektrische boxspring

Een elektrische boxspring is op verschillende posities in hoogte verstelbaar, zoals het voet-, been-, rug- of hoofdgedeelte. Daardoor wordt het wel heel prettig TV kijken, een boek lezen of lekker ontbijten in bed. 

De Sunday-collectie omvat liefst 3 boxspring-modellen en 3 type hoofdborden die onderling met elkaar uitgewisseld kunnen worden. Stel nu uw eigen boxspring samen voor een geweldige slaapbeleving.

Hoofdbord Caro

Hoofdbord Indy

Hoofdbord Luna

Bot Wooncentrum, jouw Sunday specialist in de buurt

De Mooiste Woonwinkel van West-Friesland

Bot Wooncentrum is dé Sunday specialist van West-Friesland. Wij hebben een ruime keuze! In onze showroom in Opmeer kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook