A House of Happiness

Gordijnen waar je écht blij van wordt

A House of Happiness gordijnen in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

A House of Happiness stond vroeger ook wel bekend als "Vriesco" en is hét merk voor de mooiste gordijnstoffen. De vijf beschikbare collecties variëren van speelse prints en klassieke kamerhoge gordijnen tot combinaties van verschillende materialen, kleuren en prints.

Gordijnen en confectioneren in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen:

A House of Happiness is een gordijnenfabriek met een grote passie voor stoffen en designs. Al meer dan 65 jaar maken ze op maat gemaakte gordijnen, van ontwerpen, fabriceren tot aan confectioneren. De collectie wordt exclusief ontwikkeld en geproduceerd en heeft hierdoor een brede collectie qua prijsopbouw en stijlen.

Trevor & York gordijnen

Bij Bot Wooncentrum vind je de Trevor & York gordijncollectie van A House of Happiness. De collectie is klassiek, elegant en heeft iets weg van Engelse stijlen, zoals gordijnen aan roedes, soepele en kamerhoge stoffen met bloemachtige motieven. Op en top chique met een hoofdletter C!

Artende gordijncollectie

Speciaal voor mensen die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen is deze trendgevoelige collectie ontworpen. Van subtiele kleurverlopen tot forse contrasten met pasteltinten en opvallende kleurdetails. Deze collectie leent zich uitstekend als de finishing touch van een neutrale basis.

Secc gordijnen van A House of Happiness

De afwisseling van materialen en kleuren in één gordijn is typerend voor de Secc gordijncollectie van A House of Happiness. In kinderkamers geeft het lijnenspel een bijzonder, speels effect en in de woonkamer geven de rustige varianten juist een warme uitstraling. Bij Bot Wooncentrum vind je de volledige Secc collectie.

Homers gordijnen, vol sfeer

Als je bij de Homers-collectie van A House of Happiness aankomt, zie je dat de tijd van één gordijn bij een raam voorbij is. De lijn is perfect als je graag verschillende gordijnen bij één raam met elkaar combineert. Bijvoorbeeld een klassiek kamerhoog gordijn met een verduisterend vouwgordijn in de slaapkamer. Mooi én praktisch. Of combineer een zacht, effen gordijn met een speelse print.

"Wil je ook van jouw gordijnen échte eyecatchers maken? Specialisten van Bot Wooncentrum zitten boordevol inspiratie en adviseren je graag!"

Gordijnen met 'groene inslag' in Opmeer

Bij A House of Happiness staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Daarom verwerken we in onze gordijnen gerecycled polyester en snijafval uit de T-shirtcollectie.

De helft van onze energie komt daarbij van zonnepanelen. 700 hebben we er. Op die manieren wil House of Happiness het milieu niet onnodig belasten.

Je bent welkom bij ons in Opmeer om de gordijnen van House of Happiness te bekijken.

Bot Wooncentrum is dé A House of Happiness specialist bij jou in de buurt

De Mooiste Woonwinkel in West-Friesland

Dé A House of Happiness specialist van West-Friesland is Bot Wooncentrum. Wij hebben een groot assortiment A House of Happiness gordijnen. In onze showroom in Opmeer kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Dan zorgen wij dat jouw gordijnen perfect worden opgehangen!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook