Banken

Koop jouw bank bij Bot Wooncentrum in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

Een bank is een centraal punt in je woonkamer. Dat is de plek waar je alleen, met het gezin of vrienden tot rust komt. Bij ons vind je een uitgebreide collectie aan banken. Met de zitbank, hoekbank of modulaire bank die bij jouw interieur en woonsituatie past, maak je een statement in je huis. Kies met zorg het materiaal, de kleur en de mate van comfort die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Kom naar onze showroom om onze banken uit te proberen.

De beste bank vind je bij ons

Met z'n allen op de bank tijdens een verjaardag of onderuitgezakt film kijken op een regenachtige zondag: een bank is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur.

Dat de bank zo populair is, heeft vooral te maken met de vele mogelijkheden die een bank biedt. Met een paar comfortabele kussens en een deken erbij is de bank ook geschikt voor een relaxmoment of middagdutje. Kortom, de bank biedt een fijne plek voor iedereen.

Ben jij op zoek naar een bank die in jouw interieur past? Wij hebben een grote collectie in allerlei stijlen. Loop gerust eens bij ons binnen om een een kijkje te nemen.

Op zoek naar een hoekbank in de goede maat en stijl?

Hoekbanken zijn nog steeds hip. Ze zijn ruimtebesparend en je kunt er heerlijk op relaxen. Een hoekbank in de winkel ziet er minder groot uit dan in je woonkamer. Wi jhelpen je graag op weg bij de keuze voor de mooiste bank, passend in jouw ruimte. We hebben hoekbanken in allerlei soorten, maten en tal van uitvoeringen, passend in elk interieur. Kom langs in onze winkel om het comfort van onze banken uit te proberen.

Nieuwe banken uitproberen is mogelijk

Elke bank zit anders. Bij de een zit je meer rechtop en heb je veel steun in de rug. Andere banken nodigen uit om meer relaxt te gaan zitten.

In onze showroom mag je ze allemaal proberen, want alleen door uitgebreid op een bank te gaan zitten, hangen of liggen, weet je zeker dat je de bank kiest die bij jou past.

Als je de ideale bank voor jouw interieur hebt gevonden, kunnen onze adviseurs precies vertellen in welke uitvoeringen en kleuren de bank beschikbaar is. Kom dus snel kijken en testen in onze showroom.

Wil je meer weten over onze collectie banken? Maak dan een afspraak.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook