Vadain

Ontdek de veelzijdige collectie met Vadain gordijnstoffen

Advies over Vadain

Gordijnen van Vadain kopen in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

Kwaliteit staat bovenaan bij de gordijnen en vouwgordijnen van Vadain. Mede daarom worden door Vadain hoogwaardige stoffen in eigen ateliers geproduceerd. Het resultaat is een afwisselende collectie zachte raambekleding voor iedere woonstijl. Kom bij Bot Wooncentrum in Opmeer kijken naar de collectie.

Raamdecoratie van Vadain bij Bot Wooncentrum

Vadain heeft een uitgebreide collectie met gordijnstoffen, waarvan de mooiste gordijnen en vouwgordijnen in de eigen ateliers worden gemaakt. Daarmee ben je verzekerd van hoge kwaliteit raambekleding, die zowel op maat gemaakt wordt en ook nog eens compleet naar wens is. Van klassiek of modern tot speels of robuust. Wij adviseren je graag over de mooiste stoffen en designs bij jouw interieur.

Vadain heeft gevoel voor sfeer en stijl 

Elk voor- en najaar brengt Vadain een trendy collectie gordijnstoffen uit. De dessins zijn geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Voor iedere woonstijl heeft het uitgebreide assortiment sfeervolle kleurcombinaties. Bij ons vind je de meest actuele collectie .

Gordijnen van Vadain op maat

Vadain maakt raamdecoratie volledig op maat en naar wens! Gaat de voorkeur uit naar een enkele plooi of een wave? Of heb je liever een strak paneelgordijn: alles is mogelijk. Net als Vadain gaat ook Bot Wooncentrum voor maatwerk en zorgt ervoor dat jouw raambekleding een eyecatcher in huis wordt. Heb je interesse in de nieuwste collectie van Vadain? Kom naar de showroom in Opmeer en bekijk dan alle stoffen van Vadain.

"Ook bij Bot Wooncentrum gaan we net als Vadain voor maatwerk"

Vadain raambekleding: veelzijdig en trendy

Vadain staat bekend om haar veelzijdige stoffencollecties. Van klassiek en modern tot speels en robuust. Alles is mogelijk. Er is altijd een gordijn of vouwgordijn die past bij jouw woonwensen, welke woonstijl je ook hebt. Twee keer per jaar brengt Vadain een nieuwe, tijdloze collectie. Bij Bot Wooncentrum adviseren we je graag over de mooiste stoffen en dessins, die passen in jouw interieur.

Bot Wooncentrum is jouw Vadain specialist

De Mooiste Woonwinkel van West-Friesland

Bot Wooncentrum is dé Vadain specialist van West-Friesland. Wij hebben een groot assortiment Vadain vouwgordijnen, plooigordijnen, wavegordijnen, ringgordijnen en meer! In onze showroom in Opmeer kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook