Een boekenkast, dressoir, tv-meubel of vitrinekast

Een boekenkast, dressoir, tv-meubel of vitrinekast koop je bij Bot Wooncentrum in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

De functionaliteit van een kast staat voorop, maar dat betekent niet dat er geen ruime keuze is aan stijlen. Ga je voor stoer metaal, warm hout of een combinatie daarvan? Wij hebben een ruim assortiment in kasten, van modern tot klassiek, voor elk type interieur. Heb je advies nodig om de best passende kast te kiezen? Kom eens langs in onze winkel of maak een afspraak. 

Op zoek naar een dressoir voor je interieur?

Een dressoir kan de smaakmaker zijn van elk interieur. Eerlijk gezegd mag het in geen enkele woning ontbreken.

Een dressoir is handig. Je kunt er van alles in opruimen, waardoor je de leefruimte overzichtelijk en opgeruimd  houdt en toch alles bij de hand hebt als het nodig is.

Je kunt een dressoir kiezen dat helemaal overeen komt met de rest van je interieur of je maakt van je dressoir de blikbvanger van je woonkamer. Wij hebben dressoirs in diverse stijlen, je vindt dus altijd het dressoir dat je zoekt.

Koof je buffetkast in de gewenste stijl

Een buffetkast heeft meestal een hoge bovenkant, waarin traditiegetrouw het servies wordt neergezet. Het onderste deel van de kast bestaat veelal uit kastruimte met twee deuren ervoor en lades voor bestek.

Hoewel dit meestal het uiterlijk is van deze handige opbergkast, bestaat de buffetkast er in diverse stijlen. Op die manier vind je altijd een buffetkast die in jouw interieur past.

Wil je meer weten over ons assortiment aan buffetkasten? Onze interieuradviseurs vertellen je er graag meer over.

De mooiste tv-meubels

Een tv-meubel is niet alleen praktisch, maar deze mag ook best mooi zijn, want wordt er niet aardig wat tijd bij de televisie doorgebracht? Niet alleen om je lievelingsfilms en -series te bekijken, maar ook om je vakantiefilms af te spelen maar ook om te gamen.

Wij laten je graag de vele stijlen en mogelijkheden zien. Door de juiste vragen te stellen, kunnen we je advies geven bij jouw keuze voor het juiste tv-meubel.

Wil je meer weten over tv-meubels en andere kasten in ons assortiment? Kom eens langs of maak een afspraak. 

Show je mooiste spullen in een vitrinekast

Heb je waardevol souvenirs, leuke maaksels van de kinderen of mooie cadeaus van familie? Een vitrinekast is een goede optie om je mooiste spulletjes te showen en dicht bij je te houden.

Moet je de vitrinekast gewoon perfect in je interieur passen of wil je de vitrinekast echt tot eyecatcher maken? Wij hebben vitrinekasten in diverse stijlen in ons assortiment.

Kom eens langs in onze showroom. We helpen je graag bij jouw keuze voor de beste kast.

Vul je interieur aan met een boekenkast

Het is heel handig je boeken op te bergen in een kast. Maar een boekenkast kan ook de perfecte aanvulling op je interieur zijn. Zoek je een pronkstuk om je boeken in op te bergen? Kom eens langs in onze showroom.

We geven je graag advies over de kastruimte die jij nodig hebt. Onze kasten zijn er in verschillende maten, soorten en materialen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook