Duo rolgordijnen

Koop je raamdecoratie op maat bij Bot Wooncentrum in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Ruim aanbod stalenmateriaal
  • Ter plaatse ingemeten 
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Volledig voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse

"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, dessins en kleuren. We adviseren je daarom om langs te komen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Alleen zo maak jij de beste keuze!" 

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn is een functionele én mooie toevoeging aan je interieur. Het duo rolgordijn combineert het beste van twee klassiekers, namelijk de functionaliteit van een horizontale jaloezie en de stijl van het originele rolgordijn.

Het rolgordijn heeft uit twee stoflagen, met horizontale niet-transparante en transparante banen. Deze kunnen bewegen ten opzichte van elkaar. Door middel hiervan kun je op ieder moment van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen lichtinval en privacy.

Er is keuze uit drie standen: gesloten, halfopen en open.

Loop voor meer informatie over duo rolgordijnen gerust eens bij ons binnen!

Op maat gemaakt duo rolgordijn

Voor een duo rolgordijn zijn verschillende mogelijkheden. Er is niet alleen keuze uit heel veel kleuren en stoffen, maar ook uit een aantal structuren en strookhoogtes.

Op die manier is er voor elke ruimte het juiste duo rolgordijn te vinden. Vanzelfsprekend maken wij het rolgordijn ook graag voor jou op maat.

'Laat je inspireren in de showroom van Bot Wooncentrum'

Dé trend in raamdecoratie

Het duo rolgordijn is trendy op dit moment. De gordijnen zijn vrij gemakkelijk te bedienen. Een ander voordeel is dat ze niet alleen warmte tegenhouden, maar ook licht.

Wil je meer informatie over duo rolgordijnen en bekijken welke hippe stoffen wij in de collectie hebben? Kom dan gerust eens langs in Opmeer of maak een afspraak.

Vlamvertragende en brandveilige duo rolgordijnen

Wij hebbeneen ruim aanbod vlamvertragende duo rolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. In onze winkel  showen we jou de diverse mogelijkheden.

Kom gerust eens langs voor meer informatie. Wij laten je graag het complete assortiment zien. 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook