Vandyck

Vandyck: high fashion designs en tijdloze producten

Ik wil advies over Vandyck

Vandyck dekbedovertrekken kopen in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

Vandyck bedtextiel is mode op je bed. Vandyck is wereldwijd bekend en toonaangevend. Creatieve vertalingen van de catwalk naar jouw dekbedovertrek en badgoed. Geniet iedere dag van de hoogwaardige kussens, dekbedden en hoeslakens van Vandyck. Bot Wooncentrum heeft Vandyck in de collectie. Kom gerust bij ons langs in Opmeer.

Vandyck overtreksets bij Bot Wooncentrum in Opmeer

Wie een saaie dekbedovertrek heeft, doet zichzelf tekort. Vandyck laat zien dat inspirerende creaties heel goed passen in de slaapkamer. Je bed lijkt wel een schilderij met de inspirerende prints. Heb je liever een rustige slaapkamer? Ook voor natuurlijke, tijdloze producten van Vandyck ga je naar Bot Wooncentrum in Opmeer

Kussens van Vandyck in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

De kussens van Vandyck zijn beschikbaar in allerlei vormen en soorten. Van zeer zacht en luchtig tot heel compact en stevig. Verkoelende, ventilerende en allergievrije kussens: voor elke slaper heeft Vandyck een passend kussen.

Dekbedden van Vandyck

De dekbedden van Vandyck zijn gevuld met dons en kleine veertjes. Dons is een erg comfortabele vulling die goed isoleert en veel vocht opneemt. Hierdoor voelt het geen moment klam aan. Alle dons is diervriendelijk geproduceerd. Vind het geschikte dekbed bij Bot Wooncentrum in Opmeer.

slaapadvies

Bot Wooncentrum, jouw Vandyck specialist in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen.

Bot Wooncentrum is dé Vandyck specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Vandyck dekbedden, kussens, hoeslakens, overtreksets en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Opmeer naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Vandyck bij Bot Wooncentrum in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

Overtreksets
Dekbedden
Kussens
Hoeslakens
Badgoed
Accessoires

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook