NLwoont

Jouw droominterieur met de mooiste meubels van NLwoont

Ontdek de collectie in de winkel

NLwoont meubels kopen in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

Houd jij van mixen en matchen om zo jouw droominterieur samen te stellen? Kijk dan eens naar onze, met veel zorg samengestelde, collectie van NLwoont meubelen.

Kies je voor chic elegant, industrieel, modern of tijdloos, met de meubelen van NLwoont kun je alle kanten op. Onze woonadviseurs staan met alle plezier voor je klaar om samen het mooiste interieur te maken. Alles voor een fijn en sfeervol thuis. Bekijk het lookbook en doe alvast inspiratie op.

De eindeloze mogelijkheden van NLwoont

De mogelijkheden met de meubelen van NLwoont zijn enorm. Banken, stoelen, tafels, dressoirs, relaxfauteuils en nog veel meer!

Kom naar de showroom in Opmeer en ervaar de meubels zelf!

Jouw stijl voor jouw interieur

Bij alle meubelen van de NLwoont collectie kun je kiezen uit verschillende afmetingen, opstellingen, materialen en kleuren. Zo kun je de meubelen precies aanpassen op jouw woonwensen voor jouw huis.

Onze interieuradviseurs staan in onze winkel voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes uit de vele mogelijkheden.

Plan een afspraak met ons in en kom op de beste tijd voor jou!

Ultiem relaxen in een fauteuil van NLwoont

Ontspannen genieten in een luxe relaxfauteuil van NLwoont. Alle fauteuils zijn leverbaar in diverse ergonomische uitvoeringen, stof-, lederkwaliteiten en met vele opties. Ook een opstahulp is mogelijk bij diverse modellen.

Door de vele mogelijkheden in zowel comfort als stijl vind je bij Bot Wooncentrum de relaxfauteuil die perfect bij jouw wensen past!

Kom langs in de showroom en laat je adviseren door onze experts.

Bot Wooncentrum, jouw NLwoont specialist

De Mooiste Woonwinkel van West-Friesland

Bot Wooncentrum is de NLwoont specialist in West-Friesland. Wij voeren een ruim assortiment NLwoont banken, stoelen, tafels, dressoirs en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Opmeer naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook