Lamellen

Lamellen kopen bij Bot Wooncentrum in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse

"Onze huiscollectie heeft diverse soorten raamdecoratie met vele opties, kleuren en dessins. Kom langs in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Dan kunnen wij je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Lamellen: functioneel en sfeervol

Bijzonder functioneel en toch sfeervol: dat zijn lamellen. De lichtinval kun je eenvoudig zelf bepalen en geniet van vrij uitzicht zonder inkijk. Zo zet je de sfeer neer die jij wilt hebben.

De lamellen zijn verticale stroken van aluminium, kunststof of textiel en zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen. 

Onze interieurstylisten kunnen je adviseren wat voor woonstijl of situatie het meest geschikt is. Heb je een klassiek of modern interieur? Dit type raambekleding past in meerdere woonstijlen.

Heb je interesse in lamellen. Kom eens langs en bekijk onze collectie.

Lamellen naar jouw wens en op maat gemaakt

Lamellen zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten, maar kunnen uiteraard ook naar wens op maat worden gemaakt. Met een bedieningsketting en koord kunnen de lamellen worden gedraaid en open- en dicht worden geschoven in de gewenste stand.

De lamellen zijn leverbaar in stof, PVC en aluminium. In elk van deze materialen is er veel keus in dessins, transparantie en kleuren.

Ook is het mogelijk om een combinatie te maken van verschillende kleuren en kun je kiezen uit verschillende breedtes: 52, 70, 89 en 127 millimeter.

Wil je een echte eyecatcher voor jouw ramen? Kom dan langs bij Bot Wooncentrum voor een persoonlijk advies.

Voordelen van lamellen

Met jaloezieën kan je alle kanten op, of je nu een klassiek of modern interieur hebt

Lamellen van PVC laten geen licht door. en met stoffen lamellen bepaal je zelf de mate van transparantie.

De stroken zijn makkelijk in onderhoud en de kunststof variant is uitermate geschikt voor vochtige ruimten, zoals de badkamer.

Kom naar onze winkel om je te laten informeren. Vertel ons jouw wensen, dan adviseren we jou welke lamellen bij je passen.

Losse lamellen kopen

Heb je nog een bestaand railsysteem en zijn alleen de lamellen dringend toe aan vervanging? Dan is het mogelijk om alleen de losse lamellen te bestellen.

Andersom is ook mogelijk: als jouw lamellen nog prima zijn, maar het railsysteem moet worden vervangen. Dan bestel je alleen een nieuw railsysteem.

Kom bij ons langs voor meer informatie over deze mogelijkheid.

Brandveilige en vlamvertragende lamellen

Bot Wooncentrum heeft vlamvertragende lamellen voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw.

Lamellen zijn makkelijk in onderhoud en ze geven jouw ruimte een moderne en functionele waarde. Deze raamdecoratie voldoet uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Kom voor advies en informatie eens langs in onze winkel. Onze ruime collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren en dessins.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook