Aluminium jaloezieën

Koop je aluminium jaloezieën op maat bij Bot Wooncentrum in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Ruim aanbod stalenmateriaal
  • Ter plaatse ingemeten
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Volledig voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse

"Onze huiscollectie biedt verschillende soorten raamdecoratie met diverse opties, dessins en kleuren. We adviseren je daarom langs te komen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Alleen zo maak jij de beste keuze!" 

Op maat gemaakte aluminium jaloezieën

Altijd al strakke prachtige jaloezieën voor je raam willen hebben? Wij hebben een ruime collectie vol kleur en fantastische afwerkingen. Jaloezieën zorgen naast een fijne sfeer ook voor een mooie lichtinval in huis. Wij hebben een ruime collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit.

Uiteraard worden de jaloezieën op maat gemaakt.

Er zijn meedere uitvoeringen, kleuren en breedtes te koop. Met een ladderband bijvoorbeeld geef je er snel een eigen draai aan. In onze winkel laten wij alle mogelijkheden graag aan je zien.

Loop eens binnen bij ons in de showroom. We vertellen graag meer over de vele mogelijkheden van jaloezieën.

Aluminium jaloezieën met print

Wil je een persoonlijk tintje op jouw aluminium horizontale jaloezie? Ook hiervoor kun je terecht bij Bot Wooncentrum. We hebben meerdere dessins en prints in ons assortiment.

Naast meerdere mogelijkheden om de jaloezieën persoonlijk te maken, kunnen onze stylisten je ook verschillende ideeën aandragen om je raamdecoratie 100 procent naar je eigen wensen te maken.

"Laat je inspireren en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"

Vlamvertragende, brandveilige aluminium jaloezieën

Ook voor vlamvertragende aluminium jaloezieën voor jouw schoolgebouw of bedrijfspand ben je bij ons aan het juiste adres. Dit type jaloezie voldoet vanzelfsprekend aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. Een functionele én moderne toevoeging voor de ruimte.

Kom voor meer informatie gerust eens langs.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook