De Toekomst

Comfortabele, ambachtelijke zitmeubelen

Maak een afspraak voor advies

De Toekomst relaxfauteuils kopen in regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

Ze zijn te herkennen aan ambachtelijk handwerk, de relaxfauteuils van De Toekomst . De comfortabele zitmeubelen kun je uitproberen bij Bot Wooncentrum. De fauteuils zijn zowel elektrisch als manueel bedienbaar, in verschillende stoffen en kleuren verkrijgbaar, dus je kunt een relaxfauteuil kiezen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Kom eens bij ons in Opmeer langs.

Relaxfauteuils in West-Friesland

Bij meubelfabriek De Toekomst vind je zeer comfortabele zitmeubelen. Door de vele mogelijkheden en de diversiteit aan producten, kun je nagenoeg je 'eigen' persoonlijke relaxfauteuil samenstellen.

Ambachtelijk handwerk in combinatie met geavanceerde technologie garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.

Elektrisch bedienbare fauteuils

De fauteuils in de Twice serie worden standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. 3 motoren en voorzien van een accu. Verder kunnen de voetensteun en rugleuning in allerlei posities worden gebracht. Ook is het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, verstelbaar.

De Twice fauteuils zijn verkrijgbaar is 4 maten: Extra Small, Small, Medium en Large. De Twice is er in vele uitvoeringen.

Eigentijdse, comfortabele en ergonomische fauteuils

Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. De Toekomst werkt daarom alleen samen met ontwerpers die een product creëren dat ergonomisch is, comfortabel zit en een eigentijdse uitstraling heeft. 

Kom gerust langs om verschillende fauteuils te testen! Wij adviseren je graag over welke fauteuil het beste bij jou past. 

Bot Wooncentrum, jouw De Toekomst specialist in de buurt

De Mooiste Woonwinkel van West-Friesland

Bot Wooncentrum is dé De Toekomst specialist van West-Friesland. Wij hebben een grote collectie De Toekomst relaxfauteuils, eetkamerfauteuils, banken, bijzetfauteuils en meer! In onze showroom in Opmeer kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in onze showroom