BKS

Met BKS eikenhouten meubelen verrijk je je interieur

Maak een afspraak voor advies

BKS eikenhouten meubels kopen de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

BKS heeft verschillende collecties met tafels, stoelen, kasten en meer meubels. Deze kwaliteitsmeubelen kunnen naar wens worden samengesteld. BKS is verkrijgbaar bij Bot Wooncentrum. Kom naar de showroom in Opmeer en bekijk de collectie. 

BKS meubelcollectie Aurora

Een collectie met een rank en zwevend uiterlijk en een uitgesproken karakter, dat is meubelprogramma Aurora. Dit programma heeft een aantal bijzondere kenmerken: de verfijnde afronding, de wanden die in verstek zijn geplaatst en de unieke geïntegreerde grepen in de deuren en laden.

Dit programma heeft veel mogelijkheden, meerdere maatvoeringen, diverse indelingen, drie soorten pootjes en de optie tot een hangend meubel. Er is keuze uit de verschillende BKS afwerkingen, zoals een geschraapt bovenblad.

Aurora wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Dit hout heeft praktisch geen noesten en heeft een rustige uitstraling.

Bot Wooncentrum heeft de ruime collectie BKS meubelen. We helpen we je graag bij het kiezen.

Strakke BKS meubels

Meubelprogramma Dover is eigentijds, modern, zwevend en heeft strakke lijnen. Dover wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). In geselecteerd zitten praktisch geen noesten in zitten en wordt speciaal geselecteerd op een rustige uitstraling.

Naast de uitgebreide mogelijkheden die het programma biedt, is het ook mogelijk om maten aan te passen of een meubel geheel naar wens te maken.

Kom langs in onze winkel in Opmeer. Onze ervaren adviseurs gaan graag aan de slag om jouw persoonlijke interieur geheel naar je wensen samen te stellen.

 

De onbeperkte mogelijkheden van BKS

Met BKS kun je grenzeloos combineren en stel je zelf je droominterieur samen. Onze ervaren adviseurs staan uiteraard voor je klaar voor een passend interieurs advies.

Kom langs en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

‘Ons advies, jouw keuze!’

Maatwerk op eikenhouten BKS meubelen

Het maatwerkprogramma van BKS maakt het mogelijk om een ambachtelijk meubel, geheel naar jouw wens te maken. En dat met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Stel in een aantal eenvoudige stappen zelf je eigen meubel samen. Of je stijl nu landelijk, klassiek of modern is, met de uitgebreide keuze in indelingen, uitvoeringen en afwerkingsmogelijkheden in massief Frans eikenhout bepaal je zelf tot in detail het uiteindelijke ontwerp. Het resultaat: een op maat gemaakt en uniek kwaliteitsmeubel, een eye catcher voor je interieur.

De mogelijkheden van het maatwerkprogramma zijn oneindig. Zo is er een ruime keuze aan indelingen, deurtypes, bovenbladen en poten/plinten. Combineer dit met de talloze opties voor grepen en houtkleuren.

De Mooiste Woonwinkel van West-Friesland

Bot Wooncentrum is dé BKS specialist in de buurt

Bot Wooncentrum is dé BKS specialist in West-Friesland. Wij hebben een grote collectie BKS meubelen! In onze showroom in Opmeer kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in onze winkel