Shutters

Shutters kopen bij Bot Wooncentrum in de regio Opmeer

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse

"Onze huiscollectie biedt diverse soorten raamdecoratie met vele opties, kleuren en dessins. Kom langs in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Dan laten we je alle mogelijkheden laten zien. Zo maak jij de beste keuze!" 

Shutters voor elk interieur bij Bot Wooncentrum in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

Shutters zijn een aanwinst voor elk interieur. Het zijn karakteristieke luiken met lamellen die je open en dicht kunt zetten. Shutters filteren het licht op een mooie manier en hebben een isolerende werking. Wat jouw woonstijl ook is, van landelijk tot modern, shutters passen vrijwel in elke woonstijl.

We hebben een ruime collectie kleuren en modellen. In onze showroom vertellen we je graag over de laatste trends en laten we je graag alle mogelijkheden zien op het gebied van shutters.

Kom gerust eens bij ons langs.

Houten shutters voor je raam: de voordelen

Houten shutters zijn te vergelijken met louvre-luiken. Door de isolerende waarde, het gemak in onderhoud en de duurzaamheid, zijn shutters de perfecte raambekleding.

Dankzij de houten shutters wordt het licht op een mooie manier gefilterd en door de standen van de lamellen kun je op elk gewenst tijdstip de hoeveelheid licht variëren.

Een bedieningslat zorgt voor een gemakkelijke en snelle handeling.

Shutters op maat

Laat je verbazen over de diversiteit op het gebied van shutters. In onze showroom kun je de verschillende mogelijkheden die je in shutters kunt verkrijgen bekijken. Door de uitgebreide mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kun je de shutters helemaal naar jouw stijl en wens samenstellen.

Heb je interesse? Kom voor meer informatie langs bij Bot Wooncentrum. Wij vullen onze uitgebreide collectie regelmatig aan met nieuwe kleuren en designs.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook