Elektrische raamdecoratie op maat!

Elektrische raamdecoratie kopen bij Bot Wooncentrum in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

Maatwerk, mooie merken en kwaliteitsmaterialen. Bot Wooncentrum is de specialist op het gebied van de laatste trends op het gebied van raamdecoratie. Ons vakmanschap en de laatste mode voor het raam zijn de perfecte combinatie voor in jouw woning. Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden van elektrische bediening? Kom naar onze winkel voor:

  • Persoonlijk en uitgebreid advies afgestemd op jouw wensen
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Uitgebreide uitleg over de diverse opties voor elektrische bediening

Makkelijk mooi

Vanaf je luie stoel je raamdecoratie sluiten, omdat de zon precies het kijken van je favoriete Netflix serie belemmert? Dat is mogelijk!

Het is tegenwoordig niet alleen mogelijk om je binnenzonwering met knoppen te bedienen, dat kan ook met je telefoon of tablet. De ontwikkeling van de bediening van elektrische raamdecoratie staat niet stil.

Met een app op je telefoon bepaal je precies de lichtinval en sfeer die je op dat moment wil neerzetten. Ook is het mogelijk om bepaalde 'scenes' of 'scenario's' in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat 's ochtends de raamdecoratie op een bepaald tijdstip open gaat, wanneer het tijd is om op te staan!

De mogelijkheden van elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie is ideaal, maar ook lekker gemakkelijk voor mensen die wat minder mobiel zijn. Ook is het een goede oplossing als je voor een langere tijd van huis bent, bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie. 

De mogelijkheden volgen elkaar in hoog tempo en zijn ontelbaar. Wij geven graag advies gericht op jouw persoonlijke woonsituatie en demonstreren graag de mogelijkheden van elektrische bediening. Kom langs in onze winkel. Onder het genot van een kopje koffie praten we je bij over de mogelijkheden. 

Meer automatisering in je huis

Een stapje verder qua elektrische bediening? Bij Bot Wooncentrum staat een complete opstelling met meer mogelijkheden om je huis te automatiseren.

Zo kun je zelf helemaal bepalen wat je wilt instellen. En met een druk op de knop een programma starten. Stel bijvoorbeeld een ochtendprogramma in, waarbij het bed omhoog gaat en de gordijnen open gaan. En zit je 's avonds met z'n tweeën op de bank, dan kun je een romantisch scenario in werking zetten: de gordijnen gaan dicht en het licht wordt gedimd.

Heb je interesse? Kom eens bij ons langs om de opstelling zelf met de tablet te bedienen. En ervaar het gemak van domotica in je huis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook