Horren kopen?

Horren kopen bij Bot Wooncentrum in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

Het is heerlijk om voor de nodige frisse lucht in huis de ramen en deuren open te kunnen gooien. Uiteraard wil je dan wel voorkomen dat je hiermee ook insecten naar binnenhaalt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Horren maken het mogelijk dat je het huis optimaal kunt ventileren en de ongewenste insecten buiten kunt houden. Ben je op zoek naar een hor voor deur, schuifpui of raam? In vlakgaas of plisségaas? Wij hebben standaard én op maat gemaakte horren voor elk raam en elke deur. 

Kom langs in onze winkel en we laten je graag de vele mogelijkheden zien.

Schuivende en scharnierende hordeuren

Wij hebben we een ruime collectie hordeuren. Het verschil zit bijvoorbeeld in schuivende hordeuren en scharnierende hordeuren. En we maken ook hordeuren op maat.

Bij grote deuropeningen zijn schuivende hordeuren de ideale oplissing. Bij kleinere deuropeningen is een schanierende hordeur vaak praktischer. Wij  adviseren je graag over welke hor het beste bij jouw deur en woonwensen past. 

Zowel schuivende hordeuren als scharnierende hordeuren brengen weer verschillende opties met zich mee. Ga je voor een normale scharnier, een dubbelwerkend scharnier of een schanier met zelfsluiter? Kom eens langs bij ons. Onze specialisten adviseren je graag!

Voor ieder raam een hor op maat

Uiteraard is het belangijk dat een hor precies past bij jouw type raam. Een hor op maat zorgt ervoor dat de hor het raam volledig bedekt. Zo ben je ervan verzekerd dat je frisse lucht binnenhaald en ongedierte buiten blijft. Precies wat je wil. 

Maar misschien zijn er nog meer specifieke wensen. Wil je de hor zo min mogelijk zien, moet het makkelijk te monteren en demonteren zijn of wil je juist een hor die je niet kan verwijderen. 

Er zijn zelfs horren verkrijgbaar die je ook kunnen beschermen tegen hooikoorts. Je kunt kiezen voor speciaal gaas dat beschermd tegen pollen.

Kom gezellig langs en dan kijken we graag samen welke hor het beste bij jouw raam en wensen past. 

interieuradvies

Bot Wooncentrum is jouw horren specialist in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen.

Bot Wooncentrum is dé horren specialist bij jou in de regio. Wij hebben een grote collectie hordeuren, vaste horren en meer! In onze showroom kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook