Inbetweens

Inbetweens kopen bij Bot Wooncentrum in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

  • Persoonlijk advies in de winkel
  • Aanvraag stalenmateriaal
  • Inmeten ter plaatse
  • Confectie in het atelier
  • Perfect op maat montage ter plaatse

"Kom de stalen bekijken en voelen in onze winkel. We hebben keuze uit vele soorten stoffen, kleuren en dessins. Je bent van harte welkom!"

Wanneer kies je voor inbetween gordijnen?

Inbetween gordijnen zijn een goed alternatief wanneer je gordijnen te zwaar vindt ogen. En inbetweens zijn ook een goed alternatief als je vindt dat vitrage niet genoeg privacy biedt. 

Je kunt inbeweens ook wel omschrijven als luchtige gordijnen waarmee je vele kanten uit kan. Niet alleen mooi voor je raam, maar ook geschikt als roomdivider.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties, kleuren en dessins. Kom langs en bekijk onze collectie inbetweens.

Inbetweens met diverse transparanties

Inbetween gordijnen kun je in verschillende transparanties kiezen. Heb je liever dat er niemand naar binnen kan kijken of ga je voor helemaal transparant? Kom bij ons langs in Opmeer en vertel ons wat je wens is met betrekking tot de privacy, dan adviseren we je graag.

Ook de wens om licht tegen te houden of mooi te filteren, speelt een rol bij de keuze voor de juiste inbetweens.

Bekijk de uitgebreide collectie in onze showroom.

Inbetween gordijnen en de laatste trends

Wij hebben vele kleuren en dessins inbetween gordijnen. We houden uiteraard de trends in de gaten en spelen daar ieder seizoen op in. En of je nu houdt van een strakke, landelijke of industriële inrichting, we hebben altijd de inbetweens die bij jou passen.

Ook een combinatie met andere raamdecoratie, zoals horizontale jaloezieën kan heel goed uitpakken. Kom langs in onze showroom. We adviseren je graag.

Inbetweens op maat

Nadat je een keuze gemaakt hebt voor een kleur, het best passende dessin en de juiste transparantie, is het ook de bedoeling dat de inbetween gordijnen mooi komen te hangen.

De vakmensen van Bot Wooncentrum kunnen jouw ramen precies opmeten. Zo hangen jouw inbetween gordijnen recht en passend.

Wil je een afspraak maken om te komen inmeten? Dat kan.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook