Tapijt

Koop je tapijt in Opmeer bij Bot Wooncentrum

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Inmeten ter plaaste
  • Ruim aanbod stalenmateriaal
  • Schone oplevering

"Onze collecties bestaan uit verscheidene kleuren, dessins en structuren. We adviseren je daarom om langs te komen in onze winkel. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren en zo maak jij de juiste keuze!" 

De voordelen van tapijt op een rij

Tapijt heeft één kenmerk waar geen enkele andere vloer over beschikt. Tapijt is zacht en hierdoor niet alleen erg comfortabel, maar ook nog eens mooi, knus, stil, veerkrachtig, veilig en warm.

Vandaag de dag is tapijt verkrijgbaar in ontelbare dessins en kleuren. Naast kamerbreed tapijt (van muur tot muur) is er ook grote variëteit in tapijttegels. Met alle plezier willen onze interieurspecialisten je de diverse opties van tapijt laten zien.

Wij werken uitsluitend met betrouwbare tapijtleveranciers, die de beste kwaliteit kunnen waarborgen.

Zo heb je gegarandeerd jarenlang plezier van jouw vloer.

Tapijt in veel materialen en kleuren die passen bij jouw stijl van wonen

Met tapijt kun je veel sfeer geven aan jouw interieur. Of je nu houdt van klassiek, industrieel, modern of liever voor basic gaat, je vindt altijd wel een tapijt dat past bij jouw stijl van wonen. 

De keuze in materialen, kleuren en dessins is namelijk reuze. Tapijt is te verkrijgen in ontzettend veel materialen, kleuren en dessins. En wordt het hoogpolig of heb je liever een kortere pool? Wij helpen je op het gebied van tapijt graag op weg.

Kom gerust eens lang om de vele mogelijkheden te bekijken.

Kies je designvloer van tapijt

Jouw vloer met tapijt is een echte blikvanger en geeft sfeer aan jouw interieur. Wil je een bepaald patroon in de woonkamer of jouw logo groot op de vloer? Er is meer mogelijk dan je denkt. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw ruimte? We adviseren je graag. 

Vind je het lastig om vast te stellen welke kleur het best bij jouw interieur past?Dan staan onze stylisten voor je klaar met kleuradvies. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veilig tapijt in je huis, school op kantoor

Het tapijt in onze collectie voldoet aan alle geldende brand- en kwaliteitsnormen, omdat bij Bot Wooncentrum niet alleen kwaliteit maar ook veiligheid hoog in het vaandel staat.

Naast de basisvereisten zoals comfort en gebruik, bepalen een flink aantal andere criteria of de tapijten geschikt zijn voor plaatsing en gebruik in scholen, kantoren en openbare ruimte. Elk van deze kenmerken wordt aangegeven met een specifiek symbool.

Welk symbool is voor jou van belang? We adviseren je graag.

Snel sfeervol en functioneel: een karpet met ondertapijt

Ben je niet op zoek naar kamerbreed tapijt, maar wil je wel profiteren van de voordelen?

Overweeg dan eens een mooi, groot karpet. Hiermee maak je niet alleen snel sfeer in huis, maar met een ondertapijt zorg je ook nog voor een verbeterde isolatie.

Deze isolerende werking kan voornamelijk in de winter een positief effect hebben op de energierekening. Zo haal je de kosten van het tapijt er weer snel uit.

Benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Kom eens langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook