Het Atelier

Samen jouw eigen stijl maken

Maak een afspraak

Je eigen woonstijl creëren met Het Atelier in de regio Hoorn, Heerhugowaard en Schagen

Het Atelier is een uniek woonconcept waar je samen met een interieuradviseur een eigen woonstijl ontdekt. Het Atelier vormt het inspirerende hart van Bot Wooncentrum en zorgt voor een totale ontzorging op ieder woongebied. Met het kiezen en combineren van meubels, stoffen, kleuren  en vloerbekleding creëer je samen met onze persoonlijke adviseurs je eigen, unieke stijl. Kom snel langs is onze showroom in Opmeer en creëer jouw woonstijl!

Ontdek de totaaloplossingen die Het Atelier biedt

Het creëren van jouw woonstijl begint bij het kiezen van de juiste vloer, verfkleur of behang en raambekleding. Een goede basis van het interieur is erg belangrijk en zorgt ervoor dat jouw interieur al snel één geheel vormt. Bij Het Atelier van Bot Wooncentrum heb je een zeer ruime keus uit vloeren en raambekleding. De interieuradviseurs helpen jou graag om uit de vele mogelijkheden de juiste keuzes te maken.

Inspiratie en interieuradvies in West-Friesland

Of je nu jouw woonkamer een nieuwe look wilt geven, op zoek bent naar een nieuwe bank, vloer of je nieuwbouwhuis helemaal moet inrichten, voor alle drie is inspiratie nodig! Je hebt vast al een aantal wensen, maar het kan best lastig zijn om deze woonwensen om te zetten naar een concrete invulling of een goed interieurplan. Daarom heten wij jou van harte welkom in ons Atelier, waar je samen met een persoonlijke adviseur jouw eigen stijl ontdekt. En wat jouw woonsmaak ook is - modern, landelijk, klassiek, industrieel, romantisch of basic - bij elke stijl geven wij een passend interieuradvies. 

Zo werkt Het Atelier

Het Atelier is een uniek woonconcept, waar je samen met een persoonlijke stijladviseur jouw eigen woonstijl ontdekt. Met een keuze uit meer dan 10.000 ideeën in een inspirerende ruimte creëren we jouw droominterieur!

  1. Doe inspiratie op uit meer dan 10.000 ideeën en laat je inspireren door onze stijlkamers in onze showroom en uitgebreide collectie raam en vloerbekleding.
     
  2. Maak samen met een van de stylisten van Bot Wooncentrum een ontwerp en ontdek je eigen woonstijl.
     
  3. Ontvang gratis interieuradvies met een persoonlijk plan voor jouw droominterieur.
     
  4. Maatwerk & vakmanschap! Wij zorgen ervoor dat je nieuwe inrichting nog mooier wordt dan je ooit had durven dromen!

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Ben je enthousiast geworden kun je niet wachten om met Het Atelier aan de slag te gaan om jouw woonstijl te ontdekken? Maak dan meteen een afspraak. Ontdek alle mogelijkheden en onze service in de winkel in Opmeer of gemakkelijk bij je thuis. Als je een afspraak plant, dan nemen wij graag alle tijd om jou goed en inspirerend te adviseren. Hopelijk tot snel!

Jouw interieurspecialist

De Mooiste Woonwinkel van West-Friesland

Bot Wooncentrum is dé specialist van Het Atelier bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment en veel interieurspecialisten die klaar staan om jou te helpen bij het ontdekken van jouw woonstijl! Wij kijken graag samen in onze showroom in Opmeer naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook