Bank Aila diep in Opmeer

Bank Aila diep
Vanaf € 1.959,00
Afspraak maken

Bank Aila is een moderne bank van NLwoont in een eigentijds ontwerp. In het oog springende details zijn het zwartmetalen frame en de superslanke bankpoten.

Bank Aila is een fijne loungebank dankzij de diepe en lage zit van respectievelijk 57 en 45 cm en de comfortabele zitvulling van stevige nosagveren met daarop zacht koudschuim. Bank Aila heeft standaard klapbare hoofdsteunen, maar je kunt de luxe van jouw loungebank compleet maken met vele maatwerkopties, zoals bijvoorbeeld een relaxfunctie of een USB-aansluiting. Upgrade je de zitvulling naar pocketvering, dan heb je extra lang plezier van dit bankstel. Je kunt bank Aila in vele opstellingen bestellen zoals bijvoorbeeld een 2-zitsbank, 2,5- en 3-zitsbank. Op de foto zie je bank Aila van NLwoont als hoekbank bekleed met Basisstof Regain. Deze duurzame stof is gemaakt van geryclede PET-flessen. Maar alle modellen van deze bank kunnen gestoffeerd worden met stof, ecoleer (sterke, onderhoudsvriendelijke microvezelstof met een onderlaag van 100% leer) of 100% leer. Doorloop de configurator op deze pagina om een deel van de mogelijkheden te zien.

Online zijn beperkte mogelijkheden getoond, maar wil jij bank Aila bij NLwoont kopen, alle opties zien of persoonlijk advies krijgen? Neem dan contact op met of bezoek een verkooppunt met NLwoont-collectie.

Meer informatie
Stijlstudios NL Woont Studio 2 - Modern
Woonstijlen NLwoont Modern
Merk NLwoont
Materiaal bekleding Leer, Microleer, Stof
Vering_Z Banken Nosag-veren
Zitcomfort Normaal
Vulling Bank_Z Koudschuim
Zithoogte 45
Zitdiepte 57
Armhoogte 60
Breedte armleuning 32
Google categorie Meubelen>Banken
Uitvoering getoond model Hoekopstelling Regain
Prijs getoond model 2529
Kleur Multi